malinsfibro

24 år med Fibromyalgi Vardag, tankar och hopp

Pressad

Publicerad 2012-09-26 14:38:39 i Hälsa,

Jag blir så jäkla pressad av omgivningen. Jag ska göra dottern och datten. "Varför gör du inte som du brukar", osv.

Läkarn sa till mig igår att om jag nånsin ska kunna bli frisk måste jag göra allt tvärtom mot vad jag brukar. Jag ska vakna, äta frukost, vila, ev duscha, vila osv. Och inte ha något ansvar eller måsten för att samla ihop energi. I över tio år har jag förbrukat mer energi än jag har. Jag har använt morgondagens energi innan jag ens fått den. Nu måste jag hamna på noll till att börja med, inte ha någon "energiskuld". Sedan ska jag se till att jag får ett överskott med energi och alltid ha lite på lagret. Ligger man på minus kan kroppen aldrig läka.

Kram Malin

Trötter värker

Publicerad 2012-09-25 11:54:54 i Hälsa,

Sjukt vad jag varit trött senaste dagarna. Jag har sovit både på natten och dagarna och orkar ingenting. Igår gick jag ut med Mimmi på lunchen och vi gick upp till mammas lägenhet. Tanken var att jag skulle låna deras dator och göra lite måsten men jag orkade inte. Jag har fått så ont nu, jag trappar ner medicin och nu börjar det verkligen kännas! Värken är intensiv och klingar inte av mer än någon kort stund här och där. Jag är helt matt både psykiskt och fysiskt nu. Jag undrar om det är något mer som strular, jag känner mig mer febrig än vanligt och magen har varit katastrof sen senaste penicillinet...
Jag låg i sängen där tills pappa kom från jobbet och sedan körde han mig hem. Mamma tog hand om Mimmi och Christoffer lagade mat.

Nu ska jag snart iväg till läkaren, Christoffer är på väg från jobbet(sjuk) så han kanske följer med.

Hur mår ni?

Kram Malin

Nu flyttas bloggandet hit igen!

Publicerad 2012-09-13 16:58:01 i Allmänt,

Hej allihop! Som ni märkt har jag inte orkat hålla igång två bloggar samtidigt. Nu ska jag sluta blogga på Vårdguiden och kommer ha denna blogg som aktiv igen!


Om cirka en vecka stänger vi ner bloggen på Vårdguiden, men möjligheten att kommentera där finns kvar i cirka en vecka till efter det. Sen är det hit ni ska ta vägen! Hoppas jag :D

Jag vill passa på att tacka er besökare för att ni alltid finns där och stöttar mig!

Kisses & Love
Malin

Om

Min profilbild

Malin

24-årig tjej med Fibromyalgi. Bloggen handlar om min vardag med vänner, vovve, tankar och hopp inför framtiden =)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela