malinsfibro

24 år med Fibromyalgi Vardag, tankar och hopp

Åker hem

Publicerad 2012-03-28 14:47:44 i Allmänt,

Jag har lämnat kursen nu. Jävligt jobbigt var det idag. Men det var inte därför jag lämnade, jag mår inte bra helt enkelt. Jag är helt slut efter igår, det tog på kroppen så sjukt mycket. Måste vila och må bättre nu.. Kroppen säger ifrån. Borde inte ha gått egentligen. Men jag försökte iallafall. Det kan ingen ta ifrån mig. Måste bara inse att jag är duktig som kämpar.

Kram

Kommentarer

Postat av: Terese

Publicerad 2012-03-28 21:25:24

Du kämpar på otroligt bra. Men ibland måste man inse att man måste lyssna på kroppen också, utan att få dåligt samvete. Men det är en svår balansgång. Huvudsaken är tycker jag, att man kämpar och försöker så gott man kan. Går det inte, så går det inte. Men då har man i alla fall försökt!



Kram

Postat av: Karin

Publicerad 2012-03-28 22:33:51

Vi hann aldrig prata idag. Synd om dig!! Det är också helt ok att acceptera att man inte är stark jämt...jag gar också haft det pissigt i veckan, men inte alls i närheten av det du går igenom. You go girl!!

Postat av: Malin

Publicerad 2012-03-29 16:40:34

Tack tjejer! Det är skitjobbigt när man inte vet om man ska vara realistisk eller fröken duktig :P Ja, det svåraste är att man inte kan hitta gränsen som alltid funkar utan att den ändras hela tiden.

Karin: Hoppas den här veckan blir bättre!

Tusen kramar! <3

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Malin

24-årig tjej med Fibromyalgi. Bloggen handlar om min vardag med vänner, vovve, tankar och hopp inför framtiden =)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela